Events

Het team in verschillende samenstellingen is/was te vinden bij de volgende sportevents:

2020

 

In 2020 is Team Energie in Balans te volgen bij de Midwinter Chickenrun in januari, het NK Adventure Racen in maart bij de Blue Bear Adventure Race, de Outdoor Valley Rally nabij Rotterdam en 24 uur in Auenland in juni.

Na de zomerstop gaan de avonturiers op expeditie in Tsjechie (3 dagen) en Portugal (4 dagen)...

Kortom: genoeg te beleven bij de energieke sporters met oog voor humor, elkaar en de natuur! Tot buiten...

Beat the (B)east 2019Het NK voor kind/ouder op Adventure Race gebied. Rondom Losser worden verschillende races uitgezet, ééntje daarvan is voor de jeugd 15-17 jaar waar Noah en Arjen in meeracen!

Wat een gave, gevarieerde, uitdagende race was het! Uiteindelijk stonden Noah en Arjen op het 3e treetje van het podium van het Nederlandse Kampioenschap!      (#3, reports)

AR Drenthe 2019Pieter Butterbrod en Arjen van der Berg hebben als Team Energie in Balans beslag gelegd op de eerste plaats bij de non-stop 32 uurs durende Adventure race in Drenthe.

 

Tijdens deze langste en zwaarste wedstrijd in Nederland van 2019 moesten de deelnemers mountainbiken, hardlopen, kanoën, skeeleren door Drentse bossen, over de uitgestrekte heide, zandpaden en de Hondsrug.

 

Op kaart en kompas, zelf oriënterend naar de ideale route om de checkpoints te vinden die door de organisatie waren uitgehangen. Onderweg werden de teams nog verrast met special tasks als zwemmen, vuur maken, klimmen, abseilen en een enkele survivalhindernis.

 

Ruim voor de deadline kwamen Pieter en Arjen in Hoogersmilde over de finish en konden de knipkaarten met alle verplichte punten door de organisatie worden opgeteld.

(#1, reports)

Chickenpower Midwinterrun 2019​Eduard Leusink & Arjen van der Berg rennen weer mee! Ergens op de uitgestrekte Veluwe, een speurtocht voor volwassenen, 7 uur lang op zoek (of juist niet) naar correcte en valse CP's... (#4, reports)

Blue Bear ARArjen van der Berg & Eduard Leusink verschijnen eind februari aan de start van de eerste DARS wedstrijd van 2019 om punten te sprokkelen voor de competitie. Strijdtoneel is het Noord Brabantse landschap rondom Berlicum (NL)

(#9, reports)

Outdoor Valley Rally De derde editie van Outdoor Valley Rally zit natuurlijk weer bomvol mooie uitdagingen waarbij de smartphone onmisbaar is. Een race je door de prachtige natuur van het Rottemerengebied en met zicht op de skyline van Rotterdam.

Dit keer gaan Eduard & Arjen we in een 10-uurs race op zoek naar de mooiste groene plekken in de omgeving. Geen uitgestrekte bos- of heidegebieden. Wel plantsoenen, parken en groenstroken. Ervaar het zelf: nature meets urban. (#4)

NK 2019: AuenlandTegen het prachtige Rothaargebirge, midden in Duitsland, je weg vinden met kaart en kompas, 24 uur lang, voor het heuse NK 2019. Nils Filius en Arjen van der Berg gaan samen de strijd tegen de elementen en overige racers aan!

(#6 op NK)

Nieuwe DARS AR: Politie...Als politieman kan Nils Filius natuurlijk niet ontbreken bij de AR! Dit jaar voor het eerst op de DARS kalender, samen met Arjen gaan de heren op zoek in nationaal park Maasduinen naar de begeerde CP's. Een snelle sprint race, ietwat onlogisch georganiseerd, enkele cp's gemist maar een mooie training voor het najaar 2019!

Adventure Race CroatiaAdventure Race Croatia will be take place from 10-15 September 2019. 

The 450-550 km race over 4 days will include mountain biking, paddling, running, roping and navigation.

 

Teams of four will travel along the course passing through some of the most stunning landscapes of beautiful Zadar region, one of the most diverse parts of Croatia.

Nils Filius, Pieter Butterbrod, Arjen van der Berg (The Netherlands) will race together with Christine Perry from Australia in this Adventure Race World Series.

Alde Feanen ChallengeDe laatste test voordat Arjen en Nils met het team afreizen naar Kroatie! Nils & Alwin strijden tegen Arjen & Matthijs in de herenklasse in Friesland in en rondom natuurgebied Alde Feanen. 9 uur lang door misschien wel de mooiste provincie van NL, als opmaat voor 96 uur avontuur bij de ARWC. Een harde race die gewonnen wordt door 2 Groningers rap gevolgd door Arjen met zilver en Nils met brons... kortom: klaar voor Kroatie!

Kids AR DrenteTies (12) en Arjen (43) van der Berg gaan samen in Drente op avontuur bij de ouder/kind Adventure Race rondom Drouwenerveen.

(#2, reports)

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom