Met de 3e plek langs de Mac...

Noah (15) en Arjen (43) van der Berg hebben als Team Energie in Balans de 3e plaats behaald bij het NK Adventure Race voor kind-ouder. Op een zeer gevarieerd parcours in het grensgebied met Duitsland moesten de teams lopen, fietsen, kanoën en steppen om via de eigen route zoveel mogelijk checkpoints te verzamelen.

“Het was wel een eind fietsen en steppen” aldus Noah, die vaker met  haar vader meedoet aan een Adventure Race. “Het kanoën was prachtig over Dinkel” aldus de scholiere van Reggesteyn. Jaarlijks rent ze mee bij de Obstacle Run van haar school dus klimmen en klauteren is haar niet onbekend.

Het abseilen van de uitkijktoren nabij de zandwinning bij Losser was het spannendste wat Noah onderweg meemaakte. Samen bijna 5 uur lang op pad, genieten van de omgeving en de lekkere dingen die in de rugzak zaten…

Daarnaast moesten de deelnemers ook nog zwemmen, duiken, balletje-van-hoge-toren-gooien, blindemannetje spelen en boogschieten.

 

Uiteindelijk ook nog als 3e op het podium en uiteraard op de terugweg met de camper langs de Mac voor een verdiend toetje als afsluiting van deze bijzondere sportdag.