Arjen van der Berg

Waar in de beginjaren het voetbal de boventoon voerde doet Arjen al vele jaren aan duursport, aanvankelijk wielrennen, hardlopen en triathlons.

 

De laatste jaren heeft het sportieve uitdaging een vlucht genomen in Adventure Races. Als team je eigen weg, tactiek en route bepalen midden in de natuur is hierbij het de grote uitdaging. Weten op de kaart waar je bent en vooral waar je naar toe gaat is hierbij essentieel.

Sportief hoogtepunt zijn samen met Bas Goedhart de avonturen in de edities van The Harz in Duitsland waarbij vele internationale teams uit Europa deelnamen, de 3e plek met Eduard Leusink in de DARS 2018 en de 4e plek met gouden randje bij het NK Adventure Race in 2018. En niet te vergeten de ouder/kids adventure races...;)

 

Dagelijkse trainingen, gezond eten en rust zijn de speerpunten voor de gevulde agenda van Arjen. Hij staat positief in het leven en bekijkt veel zaken om zich heen met een glimlach en is niet beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Als grondlegger van Team Energie in Balans vormde hij samen met Bas Goedhart jarenlang dit energieke team! Na de emigratie van Bas naar Canada heeft Eduard Leusink deze plek ingenomen en zijn al vele mooie avonturen en trainingen beleefd.

FSO Arjen-28.jpg